Главният изпълнителен директор на Пат Гелсинджър е начело на компанията

...
Главният изпълнителен директор на Пат Гелсинджър е начело на компанията
Коментари Харесай

CEO-то на Intel: AMD са на огледалото ни за задно виждане след Alder Lake

Главният изпълнителен шеф на Пат Гелсинджър е отпред на компанията към този момент 11 месеца. За да отпразнува съвсем цялостната си година и да я обвърже с новогодишните празници, Гелсингер сътвори осведомителен видеоклип за своите почитатели в LinkedIn. Той обаче употребява и опцията да съобщи, че AMD към този момент е твърдо зад Intel на потребителския пазар и „в огледалото за назад виждане“.

Както можете да видите във видеото по-долу, точно по този начин Гелсингер чака софтуерната конкуренция да продължи да се развива и под негово управление.

За да стартира диалога си за 11 месеца и 11 забележителни неща, с взор обратно към 2021 година и напред към 2022 година, Гелсингер очерта в резюме обстановката, както я вижда в този момент. Главният изпълнителен шеф на Intel споделя, че новото му управление е въодушевило стремглаво движение на промяна и смяна в Intel.
В същото време външният свят е ангажиран да се приспособява към новите привички в работата и живота
Позитивните послания на Гелсингер не престават, като той споделя своята философия за това по какъв начин всеки може да работи за реализиране на задачите си.

По време на полемиката Гелсингер е повече от прям в догатката си, че оттук насетне AMD ще играе втора цигулка в бизнеса с x86 процесори (2:40 в горното видео).

„Alder Lake. Изведнъж… Бум! Връщаме се в играта. AMD е в огледалото за назад виждане при клиентите на потребителския пазар и в никакъв случай повече няма да бъдат на предното стъкло; ние просто водим пазара“.
Казва въодушевено той.
Тези изказвания явно се отнасят до солидната продуктивност на и съотношението производителност/долар (особено в новообявените модели) в настолните компютри.
Те дадоха на Intel водачеството в йерархията на процесорите
Все още обаче не сме видели въздействието на Alder Lake на пазара на преносими компютри, който съставлява доста по-голяма част от общото, в сравнение с този за настолни компютри. Очевидно няма да ни се наложи да чакаме дълго, с цел да забележим по какъв начин ще се развие това – преносимите компютри, задвижвани от Alder Lake, стартират да се доставят идващия месец.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР