Главният изпълнителен директор на Mercedes Маркус Шефер разказа за възможното

...
Главният изпълнителен директор на Mercedes Маркус Шефер разказа за възможното
Коментари Харесай

Mercedes спира производството на кабриолети, но AMG намеква за електрически кабриолет

Главният изпълнителен шеф на Mercedes Маркус Шефер описа за вероятното бъдеще на електрическите кабриолети под под марката AMG. Както отбелязва Шефер, сега е доста мъчно да се сътвори хубав и грациозен електрически кабриолет.

Това е изключително правилно на фона на обстоятелството, че търсенето на този тип превоз последователно понижава, отворените модели се трансформират от нишови към на практика единични, където тиражът се прави оценка на най-много стотици.

Статистиката демонстрира, че даже огромният китайски пазар не усвоява кабриолети, техният сегмент в Поднебесната е извънредно дребен. Последните европейски данни също не са обнадеждаващи, за разлика от резултатите, показани преди няколко години.

Въпреки това компанията е наясно какъв брой отворените коли са прочувствени и привлекателни артикули за избрана публика, тъй че в бъдеще може да се появи нов роудстър.

Като се има поради цялостната електрификация, към която се стреми Mercedes, този вид каросерия се преглежда най-вече за спортна под марка AMG. Това решение е изцяло целесъобразно, защото този отдел е тъкмо виновен за така наречен „ прочувствени “ модели.

В същото време родителят Mercedes-Benz има намерение да изостави няколко типичен стила на каросерията едновременно, като включително са и кабриолетите. Това се дължи на възходящото търсене на кросоувъри и електрически автомобили, които затрудняват основаването на нишови елегантни коли.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР