Главният изпълнителен директор на Facebook Марк Зукърбърг заяви във вторник,

...
Главният изпълнителен директор на Facebook Марк Зукърбърг заяви във вторник,
Коментари Харесай

Instagram работи по нови инструменти за генериране на печалби за създателите на съдържание

Главният изпълнителен шеф на Фейсбук Марк Зукърбърг съобщи във вторник, че обществената мрежа работи върху нови принадлежности, с цел да помогне на хората, които се занимават с креативна работа, да печелят повече доходи, в това число и е подготвена да предложи ново място за търговия в платформата, където основателите могат да продават артикули на личните си марки.

Зукърбърг сподели още, че компанията построява онлайн магазини, тъй че основателите да могат да продават продукти непосредствено в платформата, или да насочват потребителите към продуктите, които предлагат. Разработването на тези нови принадлежности акцентира по какъв начин фирмите за обществени медии се пробват да подхранват основаването на автентично наличие, което да ангажира потребителите към техните платформи. Социалните мрежи също се конкурират между тях, с цел да привлекат създатели. Twitter също опитва с нови принадлежности за основатели, в това число и с функционалност „ Super follow “, която дава достъп на хората до извънредно наличие против абонаментна такса.

„ Нашата позиция е, че в случай че помогнем на основателите на наличие да завоюват повече пари от тяхната работа, това ще помогне за появяването и развиването на една по-широка стопанска система, издържана от основаването на наличие “, сподели Зукърбърг по време на Instagram Live събитие с изпълнителния шеф на Instagram Адам Мосери .

Един от методите, по които инфлуенсърите в Instagram вършат пари, е от рекламирането на артикули от марки в техните фотоси и видеоклипове. Но Мосери означи, че фирмите са склонни да работят с по-известни консуматори на обществени медии, тъй че пазара да може да помогне за свързването на хора с по-малко почитатели със спонсори.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР