Главният изпълнителен директор на Facebook Марк Зукърбърг заяви в понеделник,

...
Главният изпълнителен директор на Facebook Марк Зукърбърг заяви в понеделник,
Коментари Харесай

Facebook ще остави инструментите си за създатели безплатни до 2023

Главният изпълнителен шеф на Фейсбук Марк Зукърбърг съобщи в понеделник, че инструментите на обществената мрежа за основатели – в това число платени онлайн събития и абонаменти за почитатели – ще бъдат безвъзмездни до 2023 година Когато обществената мрежа в последна сметка направи услугите си за основатели платени, то комисионните ѝ ще бъдат по-ниски от 30-те %, които таксуват компании като Apple и други предприятия, съобщи Зукърбърг в обява във Фейсбук.

„ За да помогнем на повече основатели на наличие да изкарват прехраната си посредством нашите платформи, ще запазим платените онлайн събития, абонаменти за почитатели, значки и идните ни самостоятелни новинарски артикули безвъзмездни за основателите до 2023 година “, написа Зукърбърг. „ И когато въведем комисионна от приходите, тя ще бъде по-малка от 30%, както таксуват Apple и други компании. “

Зукърбърг сподели в следващ коментар във Фейсбук, че обществената мрежа също ще пусне нов интерфейс за погашение, тъй че основателите да могат да видят „ по какъв начин таксите и налозите на другите компании въздействат върху техните доходи “. Новият интерфейс в началото ще започва в мрежата за платени събития.

Социалната мрежа започва своя артикул за платени събития предишното лято, като предложения някои хора, работещи за страници във Фейсбук, да употребяват инструментите, с цел да основават, разпространяват, хостват и монетизират виртуални събития онлайн. От стартирането до момента домакините на събития получават 100% от приходите от продажби на билети посредством Фейсбук Pay. Първоначално Фейсбук планираше да вкара своя комисионна през август, само че в този момент удължи безплатния интервал до 2023 година Apple и Гугъл също са се договорили да спрат таксите, които събираха от събитията във Фейсбук, с цел да оказват помощ на хората по време на пандемията, само че обществената мрежа споделя, че и двете компании ще събират такси още веднъж през идната година.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР