Главният герой, малкият Сет, ще ни покаже целия свят на

...
Главният герой, малкият Сет, ще ни покаже целия свят на
Коментари Харесай

Гъбчовците с премиера по Cartoon Network - slava.bg

Главният воин, дребният Сет, ще ни покаже целия свят на „ Гъбчовците! “. Той е рисковано надъхан и за него няма по-голямо наслаждение от пътешествията до всички краища на галактиката. Дори в учебно заведение не губи ентусиазма си за открития. Също постоянно демонстрира на своите другари незнайни до момента същества - с помощта на него те научават, че извънземните отвън техния регион могат да са извънредно очарователни.

В тази невероятна земя, феновете ще опознаят освен самия Сет. Те ще се срещнат и с Паскал, сензитивния и леко застрашителен художник. Без неговото изкуство Гъбкодол би се трансформирал в доста скучно място. В града всеки има задача и всички специалности са еднообразно нужни. Училищният клас се състои от най-различни персонажи, а любопитните деца съумяват да намерят решения даже на най-необичайните загадки.

Един от учениците е Лимонка - въпреки да е срамежлива и несигурна, тя има голям брой страхотни хрумвания. От групата на Гъбчовците е и смелата и мъдра Пам. В премиерните епизоди на поредицата Сет ще види сняг за първи път и ще желае да го скрие вкъщи, с цел да може постоянно да има от белия пух със себе си. Но дали ще успее да реши казуса с топенето? Героите ще би трябвало да се оправят и с неочакваната поява на големи, мистериозни трюфели.

Въпреки че в началото нямат самообладание да ги прогонят, те бързо ще осъзнаят, че даже и най-необикновените гости могат да бъдат огромни другари и дружно да основат съразмерен свят, където всичко се добавя. Премиерата на поредицата „ Гъбчовците! “ ще се излъчи в понеделник, 16 ноември, като ще продължи всеки делник от 16.00 ч. по Cartoon Network.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР