Главния треньор на Жозе Алдо и лидер в залата Nova

...
Главния треньор на Жозе Алдо и лидер в залата Nova
Коментари Харесай

Треньор на ММА звезда е болен от коронавируса

Главния треньор на Жозе Алдо и водач в залата Nova União, Андре Педернейрас е инфектиран с ковид. 53-годишния треньор се е изолирал в къщата си, откакто схванал, че е с позитивна проба за COVID-19. За благополучие положението на Педернейрас е положително. Той е втория огромен треньор, който е с ковид, откакто първи беше бащата на Хабиб, Абдулманап Нурмагомедов. Ето какво показа Андре пред Combate:

" Преди петнадесет дни почувствах настинка две вечери поред, само че нищо изключително. Най-малкият ми наследник се разсъни с подуто око, а другият имаше диария. Започнах да мисля, че фамилията ми, макар че си бяхме у дома, може да се болести от заболяването, тъй като бях на улицата да вземам решение нещата в залата, да пазаря и да разпределям храна. Реших да направя тест. Един беше позитивен, а различен негативен. Имам вируса, само че към момента нямам имунитет. Същия ден се сложих под карантина в стаята си и се отедлих от фамилията. "
Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от MMAmania.com (@mmamaniadotcom) на Мар 25, 2020 в 7:18 PDT

Педернейрас e oт тези, които взеха вируса на съществено и още преди да се поради затвори залата си и помагаше на хората в потребност.

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР