Главните роли в скъпите филми изискват участието на популярни актьори

...
Главните роли в скъпите филми изискват участието на популярни актьори
Коментари Харесай

Тези актьори отказаха роли във филми, превърнали се в класика

Главните функции в скъпите филми изискват присъединяване на известни артисти с десетки други основни функции, в които към този момент са се потвърдили. Но от време на време по този начин се случва, че просто ролята се изплъзва и отива при някой различен. Това от време на време е за положително, само че от време на време... просто не се знае. Вижте историите на такива " изплъзнали се " известни функции на холивудски звезди в канала във vbox7:

Кристина Апългейт в " Професия русокоска "

Актрисата получава сюжета и се среща с героинята си, само че изрично отхвърля да се снима във кино лентата. Причината за това е, че обликът от " Професия русокоска " е прекомерно непосредствен до Кели Бънди от " Женени с деца ". " Просто желаех да избягам от този облик ", признава тя.
               

A post shared by (@emialbara) on Feb 19, 2020 at 12:54pm PST

Емилия Кларк в " 50 нюанса сиво "

Идеята е била Емилия Кларк да изиграе ролята на Анастейжа. Тя обаче отхвърля поради еротичните подиуми, в които е трябвало да бъде гола и в рискова непосредственост с другия артист.
               

A post shared by @ on May 14, 2020 at 5:52am PDT

Дензъл Уошингтън в " Седем "

Той е трябвало да изиграе ролята на детекив Дейвид Милс , която след това взима Брад Пит. Актьорът отхвърля ролята поради сюжета на кино лентата, който тогава помислил за тъмен и тежък. Днес обаче дефинира отхвърли си като една от най-големите неточности в живота си.
               

A post shared by (@officialdenzelwashingtton) on Mar 5, 2020 at 6:43am PST

Харисън Форд в " Джурасик парк "

Той е трябвало да играе ролята на Алън Грант. Предложили му ролята, само че той... сменил тематиката на диалога. И Харисън Форд съжалява, че не е взел ролята в " Джурасик Парк ", сходно на Дензъл Уошънгтън в " Седем ".
               

A post shared by (@the_b.ce) on May 19, 2020 at 9:56pm PDT

Никълъс Кейдж във " Властелинът на пръстените "

Ролята, който му е била препоръчана, е била тази на Арагорн. " Случваха се разнообразни неща в живота ми, трябваше да бъда 3 години надалеч от вкъщи ", споделя артистът. " Но има и нещо друго - обичам подобен вид филми, само че да ги виждам. Не обичам да виждам мои филми ", добавя той.
               

A post shared by (@cinemacrime) on May 19, 2020 at 2:08pm PDT
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР