Главните изпълнителни директори на Фейсбук (Facebook), Туитър (Twitter) и Гугъл

...
Главните изпълнителни директори на Фейсбук (Facebook), Туитър (Twitter) и Гугъл
Коментари Харесай

Най-популярните социални мрежи и Гугъл ще отговарят как се борят с фалшивите новини

Главните изпълнителни шефове на Facebook (Facebook), Туитър (Twitter) и Google (Google) Марк Зукърбърг, Джак Дорси и Сундар Пичай ще свидетелстват в Камарата на представителите на Съединени американски щати на 25 март на чуване по отношение на разпространяването на дезинформация и слово на омразата в интернет, съобщи БГНЕС.
Според Агенция Франс Прес, на чуванията, които ще се проведат в Комисията по енергетика и търговия, ще бъдат прегледани напъните на администрациите на фирмите за битка с разпространяването на погрешна информация за ковид и записи, свързани с насилието по време на януарските протести в Капитолия.
 Съдът в Страсбург: Българските съдилища са позволили извънредно стигматизираща ромите и евреите тирада на Волен Сидеров Съдът в Страсбург: Българските съдилища са позволили извънредно стигматизираща ромите и евреите тирада на Волен Сидеров
Днес Европейският съд по правата на индивида (ЕСПЧ) в Страсбург се произнесе по делата Бехар и Гутман против България (жалба № 29335/13) и...
" Твърде дълго огромните софтуерни компании не осъзнаваха ролята, която изиграха за подбуждането на принуждение и разпространяването на информация, която заблуждава аудиторията им. Саморегулирането в промишлеността се провали ", се споделя в взаимно изказване на Франк Палоун-младши, ръководител на Комитета по енергетика и търговия, Майк Дойл, съпредседател на комисията по връзки и технологии и и Ян Саковски, ръководител на подкомитета за отбрана на потребителите и търговията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР