Главна дирекция "Борба с организираната престъпност" е спасила от сръбски

...
Главна дирекция "Борба с организираната престъпност" е спасила от сръбски
Коментари Харесай

Антимафиоти спасиха Пенелопе

Главна дирекция "Борба с проведената престъпност " е избавила от сръбски хакери проекто снахата на милионерите братя Диневи - Петя Стоянова-Пенелопе. Сексбомбата, която е сгодена с огромния наследник на Йордан Динев, Иван, е следвана от близо 170 хиляди почитатели в "Инстаграм ", само че в края на март злосторници превзеха профила й.



"Благодарение на ГДБОП и по-специално на Миро Кутев върнах контрола върху профила си. Да ми хакнат профила съм си отговорна самата аз, че се доверих на сляпо. Писаха ми от Сърбия за реклама на продукт, а предадох моите персонални данни и по този начин откраднаха самоличността ми ", призна пред Нова тв Пенелопе, на чиито прелести почитателите й към този момент още веднъж се радват. От началото на летния сезон брюнетката е в курорта на свекър си - Свети Влас.



Там Йордан Динев е поверил на щурия си наследник Иван да ръководи личен ресторант. И то в случай, че в края на май младият Динев забърка името си в адска злополука на автомагистралата. В следствие стана ясно, че цялата история с подправеното меле е спретнал след скандал със Стоянова, с цел да накара Петя да се върне още веднъж при него.Сега снахата на Диневи краси ресторанта на гаджето си, а по личните й самопризнания всекидневието й е заето с доста значими каузи, написа ПИК.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР