Гласувах за промяна, защото е крайно време България да поеме

...
Гласувах за промяна, защото е крайно време България да поеме
Коментари Харесай

Калоян Паргов: Гласувах за промяна и ново начало за България

Гласувах за смяна, тъй като е извънредно време България да поеме по нов път. Това сподели ръководителят на Българска социалистическа партия - София Калоян Паргов, откакто упражни правото си на глас в 61 ОУ " Св. Св. Кирил и Методий ".

" Днес всички би трябвало да упражнят правото си на глас. Така няма да позволим купеният, административният и корпоративният избор да дефинират нашето бъдеще. Няма да позволим и хора, които са избрали да продадат гласа си или да се подведат, макар волята си и своето виждане, да вземат решение вместо нас. След 11 година ръководство на ГЕРБ България има потребност от ново начало, от рестарт, от друго бъдеще, което да докара до разцвет на българската нация ", съобщи той.

Лидерът на Българска социалистическа партия – София гласоподава машинно.

„ Няма по какъв начин, откакто Българска социалистическа партия настояваше целият избор да е машинен, да не гласоподавам по този метод. Така даваме образец, че машинното гласоподаване е бързо и безпроблемно и подсигурява цената на вота, с цел да не позволяваме повече измами и операции, каквито познаваме добре в последните 10 години. Това е позор за демокрацията “, безапелационен е Паргов.

Той увери, че гласуването е безусловно безвредно, тъй като противоепидемичните ограничения се съблюдават прецизно. " Има маски, дезинфектанти. Особено машинното гласоподаване е най-безопасно, защото нямаш допир нито с писалки, нито с листа ", уточни Калоян Паргов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР