„Гласувах за бъдещето на Русия, заяви убедено и оптимистично почетният

...
„Гласувах за бъдещето на Русия, заяви убедено и оптимистично почетният
Коментари Харесай

Георги Гергов: Гласувах за бъдещето на Русия

„ Гласувах за бъдещето на Русия ", съобщи уверено и оптимистично почетният консул на Руската федерация у нас Георги Гергов. Тъй като има двойно поданство - българско и съветско, той упражни изборното си правото в пловдивската задгранична предизборна секция на Руската федерация. „ Този ден е значим освен за Русия, само че и за България, и за света.

Русия е нужният за човечеството балансьор ", сподели Гергов, откакто пусна бюлетината.

„ Пореден несполучлив компромат и опит да се дестабилизира, да се подрони престижа на страната " - по този начин отговори той на журналистически въпрос за „ лондонския " скандал.

Според него Русия върви напред, а това очевидно нервира избрани сили. „ Идете да видите, Русия се развива, освен в Москва и огромните градове, а на всички места - от столицата до Далечния изток. Русия е друго измерение! ", уточни Георги Гергов.

Той акцентира, че времето ще оцени какво е Русия за света, а за българите тя има особено място. „ Поне 70% от нашия народ са русофили ", посочи ръководителят на социалистите в Пловдив област. За топлите усеща сред двата народа се изрече и посланика Н.Пр. Анатолий Макаров.

Руският посланик дойде в града на тепетата, с цел да ревизира по какъв начин протича изборния ден в пловдивската секция.

Двамата с почетния консул Георги Гергов се стопираха да погледат концерта „ С Русия напред ", проведен от съветската диаспора в двора на пловдивския клуб „ Берьозка ".
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР