Гласовита и обичана певица от ромски произход - Бони, призна

...
Гласовита и обичана певица от ромски произход - Бони, призна
Коментари Харесай

Певицата Бони се оплака, че Асен Блатечки й е упражнил секстормоз

Гласовита и обичана певица от ромски генезис - Бони, призна много шокираща история от своето минало. Оказа се, че Асен Блатечки е налитал на изпълнителката на " Полудявам ли ", а тя едвам се откачила. Сексуалните подмятания на Блатечки към Бони пристигнали през далечната 2006 година, когато се снимали в общ филм. Както знаем, Бони взе участие с основна роля във кино лентата " Маймуни през зимата ", а отвън снимачната площадка й се наложило да откаже на Блатечки.

" Стана напълно ненадейно, не съм си и представяла, че ще се фотографирам във филми. Навремето една продуцентка ме търсеше в продължение на година. Аз си мислех, че това е скрита камера, защото по това време имаше такива излъчвания. В последна сметка взеха решение, че би трябвало да вземам участие с основна роля. Трябваше да вземам участие с доста известни артисти и се тормозих. Имаше функции, в които трябваше да се целувам с тях, да дремя с Асен Блатечки и Тончо Токмакчиев ", спомня си Бони.

И добавя:  " Във кино лентата аз работя като чистачка, а Блатечки е водач на колата. В един миг той идва при мен и ми споделя: " Я, какъв брой си красива " и потегля да ме целува. Аз се дръпнах, а той ми сподели: " Айде де, Бонче, ще ми пристигна шансът да се целувам с теб, толкоз си яка ". Това става отвън сюжета.

Нейният сътрудник Азис по-късно я порицал и декларирал, че в случай че е бил на нейното място, е щял напряко да изяде Асен Блатечки. По това време обаче Бони е доста притеснителна и съблюдава положително държание поради щерка си Михаела и феновете, които тя почита и не стопира да изненадва с нови планове.

Преди броени дни показа и новия си хит  " Дявол и кръст ", дело на сръбски хитмейкър. За малко песента се подреди до огромните шлагери на сезона и занапред набира скорост и от ден на ден диджеи я поставят в плейлистите си, написа " Хотарена ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР