ГКПП Кастанес – Пазаркуле е затворен от страната на Гърция.

...
ГКПП Кастанес – Пазаркуле е затворен от страната на Гърция.
Коментари Харесай

Засилено присъствие на военни и бойна техника на ГКПП Кастанес – Пазаркуле

ГКПП Кастанес – Пазаркуле е затворен от страната на Гърция. Това видя на място екип на bTV. Напрежение и скупчване на мигранти от гръцка страна няма. Има засилено наличие на военни и бойна техника на граничния пункт.

Снимка: Ладислав Цветков

Турските управляващи оставят бежанците да се настанят в ничията земя, в очакване Гърция да ги пусне. Има известия за епизодични напрежения, конфликти и сълзотворен газ.
На българо-турската граница е умерено, на гръцко-турската има скупчване на мигранти В момента на ничия земя сред Гърция и Турция са блокирани 150 бежанци
Тази заран Турция съобщи, че към този момент няма да стопира бежанците на нейна територия да стигнат до Европа.
Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков
Жителите в близкото село Кастания обаче са обезпокоени. Събрали са се в локалните кафенета и наблюдават излъчванията вести за протичащото се в Сирия и бежанската вълна, идваща от Турция.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР