Гигантът за музикален стрийминг Спотифай (Spotify) съобщи, че броят на

...
Гигантът за музикален стрийминг Спотифай (Spotify) съобщи, че броят на
Коментари Харесай

Потребителите на Spotify надхвърлиха 300 милиона, въпреки това компанията е "на червено"

Гигантът за музикален стрийминг Спотифай (Spotify) заяви, че броят на дейните му месечни консуматори е надхвърлил 300 милиона през третото тримесечие, съобщи Франс прес, цитира Българска телеграфна агенция. Въпреки този резултат компанията още веднъж е " на алено ".

От Спотифай прецизираха, че броят на месечните им дейни консуматори е повишен с 29% до 320 милиона през трите месеца до септември, като 144 милиона от тях са плащали абонамент. Това съставлява покачване с 27 на 100, по отношение на регистрираното в предходното тримесечие.

Спотифай, чиято централа е в Стокхолм, само че е листван в Ню Йорк, се надява да доближи сред 340-345 милиона дейни клиенти месечно и 150-154 милиона платени клиенти до края на годината.

Същевременно компанията за стрийминг услуги, регистрира чиста загуба от 101 млн. евро през интервала юни-септември по отношение на облага от 241 млн. евро година по-рано.

За разлика от доста компании Спотифай от показват, че са съумели да избегнат значително последствията от пандемията от COVID-19.

От гледна точна на потребление на наличието часовете на прилагане са надхвърлили през тримесечието нивата от преди ковид и всички райони изцяло са се възстановили, означават от Спотифай.

През последните години компанията се пробва да разшири активността си, като влага стотици милиони евро в подскасти, които да предлага наред музиката.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР