Гигантът от Кандахар, убит от американски войници …Гигантът от Кандахар

...
Гигантът от Кандахар, убит от американски войници …Гигантът от Кандахар
Коментари Харесай

Гигантът от Кандахар, убит от американски войници

Гигантът от Кандахар, погубен от американски бойци …Гигантът от Кандахар е голямо хуманоидно творение, чиято височина е 3-4 метра. Твърди се, че американски бойци се натъкват на него в Афганистан и го убиват.Историята е разказана от Стивън Куейл през 2002 година в ефира на известната американска паранормална радиостанция “Coast to Coast ”. Според Куейл, случаят неотложно е систематизиран с гриф СТРОГО СЕКРЕТНО от държавното управление на Съединени американски щати и прикрит от обществеността.По време на военна интервенция на Съединени американски щати в Афганистан, отряд американски бойци не се връща от задача. Опитали да се свържат с тях по радиостанцията, само че никой не дал отговор.В пустинята е изпратена оперативна група за специфични интервенции със задачата да открие изчезналото поделение. Предполага се, че отрядът е попаднал в блокада и бойците са убити или пленени от съперника.
Когато идват в региона, където за последно е бил изчезналия отряд, бойците стартират да оглеждат местността и скоро се натъкват на вход на огромна пещера. До входа на пещерата намират оръжието и снаряжението на изчезналите хора.Групата за специфични интервенции стартира деликатно да оглежда входа на пещерата. Изведнъж, оттова изскача великански човек, висок близо 4 метра.

 1Giant - Гигантът от Кандахар, погубен от американски бойци
Той е с рошава рижа коса и брада. Изкрещява гневно и се втурва към бойците с вдигнати юмруци. Хората се отдръпват и стартират да стрелят по колоса с пушки M107 Barrett.Четете още: Рептилите – криптиди, извънземни създания или научна фантастика?Дори и с такава голяма огнева мощност, на отряда са нужни 30 секунди непрестанен обстрел, с цел да съборят колоса на земята.След като великана е погубен, екипът претърсва вътрешността на пещерата и открива изгризаните тела на мъжете от изчезналия отряд, както и по-стари човешки кости. Войниците стигат до заключението, че човекоядецът исполин живее в тази пещера отдавна и изяжда приближилите се хора.Тялото на колоса тежи минимум 500 кг и е превозено по въздух до локалната военна база, от където е прибрано от чиновници на държавното управление и повече никой не го вижда.Когато бойците от специфичния отряд се връщат в Щатите, са принудени да подпишат съглашения за неразкриване на информация и целият случай е систематизиран с гриф СТРОГО СЕКРЕТНО.Но в последна сметка те нарушават мълчанието си, тъй като, както по-късно ще каже един от тях: „ Хората имат право да знаят истината! “.Цялата история на военни очевидци във видеото с опция за стартиране на автоматизирани БГ надписи.
Като четец на HiddenTruth, Ви каним да се присъедините към общността на HiddenTruth.site в формалните Facebook групи и страници, с цел да обсъждате загадки, просвета и настоящи въпроси с мислещи хора от целия свят.https://www.facebook.com/hiddentruth.sitehttps://www.facebook.com/groups/623212178054534
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР