Гичка Красимирова от Костинброд за броени дни стана звезда в

...
Гичка Красимирова от Костинброд за броени дни стана звезда в
Коментари Харесай

Готвачката Гичка люби наркодилър! Младен Магарето й осигурява завиден стандарт на живот

Гичка Красимирова от Костинброд за броени дни стана звезда в кулинарното реалити "Хелс китчън " по Нова телевизия.

Семплата готвачка със селски акцент и държание изнервя до краен лимит началник Ангелов и съотборниците си, само че феновете са във екстаз от дивотиите й.

Скромната мома обаче напълно не е инцидентна, а от години е гадже на известния в цяла западна България наркодилър Младен Трайков – Магарето, оповестява "Таблоид ".

Гичка, която публично работи като готвачка в учебен стол, в действителност се труди единствено за развлечение, защото Младен й обезпечава забележителен стандарт на живот. Според комшии на риалити звездата тя има три персонални автомобила и се шири в къща с най-малко 5-6 спални.

"Не я гледайте каква смотанячка наподобява в униформената куртка. В цивилния живот Гичка не смъква кожените палта от гърба си. Само гримовете й костват колкото издръжката на учебния стол за половин година”, разясняват я комшии.

Според клюката Младен Магарето е заречен на обичаната си да й финансира личен ресторант, в случай че се показа добре в шоуто. Заради това Гичка се навила да взе участие в кулинарното предаване, а другояче и пет пари не давала за огромната премия, която ще грабне спечелилия.

Младен Магарето бил непосредствен приятел на Красимир Гачев, който бе президент на футболния тим "Бенковски " в Костинброд и изгоря преди към шест години при акция на ГДБОП, която разруши нарколаборатория, разположена в двора му.

А гаджето на Гичка се занимавал с разпространяване на синтетичната дрога из софийските учебни заведения. В последно време обаче 36-годишният мъж е "излязъл на ярко " и към днешна дата публично се занимава с развъждане на пилета..
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР