Getty Images >Австралийското момче, видео за чиито страдания от тормоз се

...
Getty Images
>Австралийското момче, видео за чиито страдания от тормоз се
Коментари Харесай

Дете, станало жертва на тормоз, събра хиляди и ги дари за благотворителност

 Getty Images >
Австралийското момче, видео за чиито премеждия от тормоз се трансформира в шлагер в интернет, ще подари стотици хиляди долари дарения за щедрост, а не за пътешестване до Дисниленд, заяви Франс прес.

Клипът е гледан милиони пъти и подтиква американския комедиант Брад Уилямс да направи страница GoFundMe, която в последна сметка събра съвсем 475 000 щатски $.

Въпреки че средствата са били предопределени да изпратят Бейлс и неговата майка в Дисниленд, вуйна му споделила на австралийския NITV News, че парите ще бъдат употребявани за благотворителни организации.

" Кое дете не би желало да отиде в Дисниленд, изключително в случай че е живяло живота на Куейдън? Да избягате на място, което е занимателно, което не му припомня за ежедневните провокации ", сподели тя.

" Но сестра ми сподели " Знаеш ли какво, дано се върнем към същинския проблем ". Това малко приятелче е било унизено. Колко самоубийства, на черни или бели, са станали в нашето общество заради тормоз. Искаме парите да отидат в публични организации, които в действителност се нуждаят от тях. Те знаят защо би трябвало да се изразходват парите. Макар доста да желаеме да отидем в Дисниленд, мисля, че нашата общественост надалеч няма да има изгода от това. "

Австралийският артист Хю Джакман и играчът от НБА Енес Кантер бяха измежду стотиците хиляди, изразили поддръжка за Бейлс.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР