Героят от незабравимото американско лято - Цанко Цветанов смята, че

...
Героят от незабравимото американско лято - Цанко Цветанов смята, че
Коментари Харесай

Цанко Цветанов: Боби Михайлов беше прекалено добър, искаше всички да бъдат доволни

Героят от незабравимото американско лято - Цанко Цветанов счита, че Боби Михайлов към този момент не е президент на БФС поради преекспонирания расистки скандал по време на мача България - Англия. Ето какво сподели още той пред БНТ1.

" От футболния съюз би трябвало да са надалеч по-инициативни в тази обстановка и да предложат помощ на клубовете. Ако не беше рецесията, щеше да има формален кандидат за президентския пост ".

" Досегашният президент се справяше не толкоз неприятно. Случиха се нефутболни неща, с цел да не бъде той на поста си. Боби Михайлов беше прекомерно добър, искаше всички да бъдат удовлетворени. За мен расисткият скандал на България - Англия се преекспонира. Футболният съюз можеше да влага доста повече в образование на фрагменти. Трябва да се реши и треньорският въпрос. В България договорът с треньор е нещо просто хей по този начин.

" За мен, стопански, българският футбол не се развива задоволително добре. Трябва да работим доста за позитивния имидж на българския футбол. Благодарение на прелестната работа на Петър Хубчев, ние имаме в действителност страхотния късмет да се класираме на Евро 2020. Ние постоянно сме имали по-добри футболисти от Унгария. В момента не са доста по-добре от нас, макар вложенията, които вършат ". /БНТ
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР