Героят от криминалните хроники и бивш затворник от врачанското село

...
Героят от криминалните хроники и бивш затворник от врачанското село
Коментари Харесай

Ексклузивно в BulNews! Арестуваха на границата Страшилището на Северозапада Весо Лунгара с наркотици и хапчета

Героят от престъпните летописи и някогашен пандизчия от врачанското село Галиче Веселин Попов-Весо Лунгара е бил хванат на границата с огромно количество опиати и хапчета, научи извънредно организация BulNews.
Случаят е от преди няколко дни, само че необичайно, към момента не е разгласен публично от полицията и прокуратурата.
Страшилището на Северозапада, както е известен Весо Лунгара, е пътувал с жена си Елеонора, когато на Граничен контролно-пропусквателен пункт Калотина автомобилът им „ Ауди “ A6 бил отбит за спомагателна инспекция. При осъществения тараш били открити огромно количество опиати и хиляди хапчета. Семейството неотложно било арестувано и закарано в София. След приключването на 24 часа, от прокуратурата са им наложили мярка за неотклонение за още 72 часа.
За хванатата пратка обаче до този миг към момента не е обявено публично, макар миналите няколко дни. Публична загадка е, че когато е в компания, Весо Лунгара обича да се хвали, че има близки другари на високи постове във врачанската полиция, които, по негови думи, го пазели. Дали това са празни приказки не е ясно, само че явно той е живеел с възприятието за безотговорност, щом е опитал да напусне страната с толкоз опиати и хапчета.
В Галиче интензивно се разяснява, че незабавно, щом излежал следващата си присъда, Весо Лунгара небрежно е купил бляскав джип „ Мерцедес “ за към 200 000 евро и няколко парцела.
Очевидно столичните ченгета са забелязали високия стандарт на живот на някогашния пандизчия и бързо са открили от кое място са парите за него. Ако прокуратурата си свърши работата, би трябвало идващите най-малко 7-8 години Страшилището на Северозапада да прекара зад решетките. Всяко друго развиване на случая ще значи, че в действителност някой значим фактор го покровителства. И тогава ще възникне въпросът „ Защо “?
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР