Героят на Бразилия за успеха с 2:0 над СърбияРичарлисон, коментира

...
Героят на Бразилия за успеха с 2:0 над СърбияРичарлисон, коментира
Коментари Харесай

Ричарлисон: Плаках 4 седмици, а сега си сбъднах детска мечта

Героят на Бразилия за триумфа с 2:0 над СърбияРичарлисон, разяснява прелестния си втори гол в мача, а също по този начин си напомни несигурността, която е имал към присъединяване си на Мондиал 2022 поради своята травма в прасеца през октомври.

„ Не знам дали сте го виждали, само че вкарах сходен гол и в Италия. Правя го в тренировките, върша го и в мачовете. Отиграх воле и направих прекрасен удар. Надявам се да остана фокусиран. Вкарах два гола и желая още. На почивката споделих, че ми би трябвало топката и тя пристигна. Миналата седмица пък споделих, че е мъчно да се преодолее гъстата отбрана, само че съм привикнал с това в Англия. Знаех, че ще имам благоприятни условия и че мога да ги оползотворя. Имах две, концентрирах се и ги отиграх добре.

Това е моя сбъдната детска фантазия. Изиграхме добър мач, изключително през второто полувреме, когато съперникът се умори и се възползвахме от това. Щастлив и самонадеян съм. Четири седмици плаках, тъй като бях под въпрос дали ще дойда. Денят на прегледа ми беше измежду най-важните в живота ми. Изкарах прегледа и останах на носилката, лекарите минаха, а резултатът не идваше. Цялото изпитание, с цел да се възстановя, си струваше. Имах по три лечения дневно. Единственото ми предпочитание беше да играя на Мондиала. Сега би трябвало да продължим. Направихме най-важното нещо, което беше да спечелим на старта. Вече би трябвало да мислим за втория мач и да си отпочинем добре. Минахме първия дуел, остават още шест “, съобщи Ричарлисон след мача.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР