Героите в криминалната комедия Господин Х и морето“ имат своите

...
Героите в криминалната комедия Господин Х и морето“ имат своите
Коментари Харесай

„Господин Х и морето“ `

Героите в престъпната комедия „ Господин Х и морето “ имат своите действителни прототипи и не са напълно сценарна нереалност. Това излиза наяве от следващия влог на Доротея Толева „ Ти Можеш “ , който актрисата поддържа във Vbox7 и с който тя приближава феновете по-близо до сериала и неговите герои.
 Калин Врачански NOVA

„ Сега ще ви издам и една загадка. Сценаристите на сериала имат връзка с престъпен психолог, който знае доста сходна история на нашата - мъж, който си сменя самоличностите и работи като шеф на болница, началник на компания, осигурител и така нататък Представяте ли си да попаднете на доктор, който в действителност не е доктор или да си застраховате колата и да се окаже, че нямате застраховка или пък да си купите самолетен билет и на летището – взрив, нямате билет?! “, споделя Доротея във влога си.

„ Имаме един случай, който следихме, до момента в който пишехме сюжета. Това е Спас от Кочериново, който имаше подправена еднаквост в интернет и продаваше самолетни билети. Помним, че много мъчно съумяха да потвърдят, че Спас и Александър Николов са едно и също лице. Разбира се, пъклен забавен е прототипът на Тодор Колев от „ Опасен сексапил “, Илия Георгиев – Баровеца, за който се приказва, че даже следователите почнали да харесват, тъй като бил пъклен сръчен и занимателен, само че въпреки всичко лъжец “, добавя Теодора Маркова, един от сценаристите на сериала.

Влогът на Доротея е във Vbox7, където всяка седмица ще се качват нови видеа.

се излъчва всеки петък от 20:00 часа по NOVA.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР