[Germi Art and Entertainment] Публикацията е част от платеното съдържание

...
[Germi Art and Entertainment] Публикацията е част от платеното съдържание
Коментари Харесай

Висенте Амиго: "Ще дам всичко от себе си на концерта в България!"

[Germi Art and Entertainment]
Публикацията е част от платеното наличие в Капитал Light.
Две седмици остават до вълнуващия фламенко театър Сърцето на Андалусия , който ще тупти в сърцето на София на 27 септември.

Кралят на фламенкото Висенте Амиго идва за първи път в България и дава обещание да даде " всичко от себе си " пред публиката в Зала 1 на НДК. Наследникът на Пако де Лусия и притежател на Грами за латино музика китарист е подготвил двучасово шоу за българската аудитория. Акцент в концерта Сърцето на Андалусия ще бъдат композициите от последния му студиен албум Memoria de los Sentidos (Спомени за чувствата), за който Амиго приказва с особена пристрастеност и неспокойствие. На 27 септември публиката в София ще има опция да чуе онлайн световноизвестния грациозен китарен жанр на Амиго , само че ще се наслаждения и на гения му на композитор, като се разноски виртуално през всички албуми на изкусния музикант с повече от 30 годишна фламенко история с най-хубавото, което Амиго е основал. А то е: осем студийни албума с многочислени награди за фламенко, в това число и за " най-хубав фламенко китарист " от сп. " Guitar Player ", златен орден за изящни изкуства от испанското държавно управление, а за албума си " Ciudad de Las Ideas " получава " Грами ". Номинация за влиятелното отличие получава и последният му албум от 2017-а " Memoria de los Sentidos ", в категорията " Best World Music Album ".

[Germi Art and Entertainment]

Висенте Амиго идва в София дружно със своя най-хубав " другар " – музикалния инструмент, за който приказва с обич като към обичана жена – 30 годишната китара на музиканта. Амиго споделя, че връзката му с нея е основна за развиването на стила му във фламенкото, което дефинира като " морска сол в рана ". Рядкост са артистите, чиито жанр е огнен и чист и по едно и също време с това – бездънен и трогателен, а китаристът от Кордоба сигурно е от тях.

Висенте Амиго идва в София по покана на Germi Art & Entertainment и с поддръжката на Институт Сервантес. Билетите за концерта Сърцето на Андалусия са на цени от 50 до 100 лева в Eventim и на касите на НДК. В страницата на събитието във Фейсбук може да намерите настояща информация за концерта.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР