Германското вътрешно разузнаване - Федералната служба за защита на конституцията

...
Германското вътрешно разузнаване - Федералната служба за защита на конституцията
Коментари Харесай

Берлин алармира за подривна дейност на руско киберподеление

Германското вътрешно разузнаване - Федералната работа за отбрана на конституцията (Bundesamt für Verfassungsschutz), предизвести за подривна активност на съветска кибергрупа, която се води отделение 29155 в структурите на съветското военно разузнаване (ГРУ), съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.

Германската работа посочи, че тази група е направила хакерски атаки против НАТО и страни от Европейски Съюз.

Вътрешното разузнаване съобщи през днешния ден в обява в обществената платформа " Екс ", че е издало предизвестието взаимно с американското Централно разузнавателно управление на САЩ, Агенцията за киберсигурност и инфаструктурна сигурност на Съединени американски щати (АКИС) и други интернационалните сътрудници.

През юни Германската работа за вътрешна сигурност предизвести, че Русия от ден на ден употребява изнудване и финансови тласъци, с цел да наема германци, които да шпионират в нейна употребява.

В края на август две немски служби за сигурност - Федералната престъпна полиция ( " Bundeskriminalamt " ) и Федералната работа за отбрана на конституцията, предизвестиха за " неконвенционални възпламенителни устройства ", които са изпращани посредством компании за транспортни услуги. Предупреждението пристигна, след като няколко колета, изпратени от частни лица на разнообразни места в Европа, се подпалиха по време на транспорт. Властите не изключиха евентуална връзка с възходящата опасност от съветски бойкот в Европа. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР