Германското правителство се съгласи на редовно заседание с противоречиви промени

...
Германското правителство се съгласи на редовно заседание с противоречиви промени
Коментари Харесай

Германия готви със закон задължително тестване за коронавирус

Германското държавно управление се съгласи на постоянно съвещание с спорни промени в националния закон за надзор на инфекциите, сподели държавен представител, представен от БГНЕС.
, в законопроекта има текст, според който немският бизнес ще е длъжен да кара чиновниците си да вършат проби за ковид един път седмично. Хора, които работят в среда с по-висок риск, ще би трябвало да вършат проби два пъти седмично, като под среда с по-висок риск се схваща работа в тясно затворено пространство - да вземем за пример камериерки и хотелски личен състав. Тестовете няма да бъдат правени в лаборатории, а ще се употребяват тестови комплекти в домашни условия. Те ще бъдат плащани от работодателите.
 Гърция с нов метод да няма тежки локдауни поради ковид - самотестване Гърция с нов метод да няма тежки локдауни поради ковид - самотестване
За да може да не бъдат въвеждани тежки локдауни поради ковид, Гърция има намерение да прибегне до следния метод - самотестване. Т...
Новият законопроект като цяло дава на Берлин повече пълномощия за налагане на по-строги ограничения като полицейски час, с цел да спре вилнеещата пандемия на ковид. Законопроектът, който към момента би трябвало да бъде утвърден от Народното събрание, ще разреши на държавното управление да наложи комендантски час от 21:00 до 5:00 ч. и да затвори учебни заведения и бизнес в региони с висок % на зараза.
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР