Германското правителство постигне споразумение с Европейската комисия по спора относно

...
Германското правителство постигне споразумение с Европейската комисия по спора относно
Коментари Харесай

Германия и ЕК се разбраха: Автомобили с вътрешно горене ще се използват и след 2035 г.

Германското държавно управление реализира съглашение с Европейската комисия по разногласието по отношение на възбраната за произвеждане на нови коли с мотори с вътрешно горене, съобщи ДПА, като се базира на представители на двете страни в договарянията.

Централната тематика на разногласието сред Брюксел и Берлин беше дали производителите на коли ще могат да продължат да създават коли, които се движат с така наречен електрогорива, и след 2035 година " Постигнахме съглашение с Германия за бъдещата приложимост на електрогорива в колите ", написа в " Туитър " заместник-председателят на Европейската комисия Франс Тимерманс. " Сега ще работим за това разпоредбите, съдържащи стандартите по отношение на въглеродния диоксид при колите, да бъдат признати допустимо най-скоро ", посочи Тимерманс.

" Автомобили с мотори с вътрешно горене ще могат да бъдат употребявани и след 2035 година, в случай че се движат единствено с горива, които са неутрални от позиция на въглеродния диоксид ", съобщи немският транспортен министър Фолкер Висинг, осведоми Българска телеграфна агенция.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР