Германското федерално и регионалните правителства са се споразумели за на

...
Германското федерално и регионалните правителства са се споразумели за на
Коментари Харесай

Данъчни облекчения за над 11 милиарда евро предвиждат в Германия

Германското федерално и районните държавни управления са се споразумели за на стойност над 11 милиарда евро. Това заяви всекидневникът " Ханделсблат ", базирайки се на документ на финансовото министерство.
Това става единствено ден, откакто федералното и районните държавни управления се съгласиха да бъде продължен до 14 февруари частичния локдаун в страната, включващ затваряне на множеството магазини и учебни заведения, което постанова в допълнение стимулиране на стопанската система, съобщи БНР.
 Германия удължава строгите ограничения до 14 февруари Германия удължава строгите ограничения до 14 февруари
Германските управляващи взеха решение да удължат режима на ограничаващите ограничения до 14 февруари. Това съобщи канцлерът Ангела Меркел, представена от БГ...
Данъчното облекчение ще бъде от изгода за всички, които работят от у дома, уточни немското издание добави, че сред 2022 година и 2026 година Министерството на финансите чака облекченията да бъдат на обща стойност към 11,7 милиарда евро вследствие на ограниченията. Данъчните облекчения ще се ползват със задна дата от 1-ви януари 2021 година и ще обгръщат цифрови активи като компютърен хардуер - принтери, скенери и монитори, както и всички типове програмен продукт, прибавя " Ханделсблат ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР