Германският спортен гигант Пума ще приключи рекордна сделка в размер

...
Германският спортен гигант Пума ще приключи рекордна сделка в размер
Коментари Харесай

Германски спортен гигант позлатява Рахийм Стърлинг

Германският състезателен колос Пума ще завърши рекордна договорка в размер на 100 милиона паунда за подписването на контракт с крилото на Манчестър Сити Рахийм Стърлинг.

Сегашната договорка на британския национал с американците от Найк изтича след по-малко от осем седмици и конкурентни марки като Under Armor, Adidas и New Balance, преследват подписа на Стърлийнг от повече от две години.

Ако договорката бъде финализирана, англичанинът ще се трансформира в най-високо платеният футболист на Пума и лице на световната им рекламна тактика.

25-годишният футболист се трансформира в извънредно търсена комерсиална марка, с помощта на играта си във Висшата лига и поредицата от позиции срещу расизма във футбола.

Пандемията от ковид продължава да има трагичен резултат върху финансите на всички свързани с футбола, само че се счита, че договорката с Пума е сходна на десетгодишното предложение на стойност 100 милиона паунда, препоръчано от дъщерното сдружение на Найк Air Jordan през предходната година.

Ако договорката бъде завършена, Стърлинг би могъл да си сътрудничи за създаването на гама от спортни дрехи с емблематичния американски рапър Джей Зи, който е креативен шеф в Пума.

Крилото на Манчестър Сити не е непознато за Пума, която към този момент има десетгодишна договорка за 650 милиона паунда като снабдители на екипировка на отбора.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР