Германският производител Opel обяви официално, че се завръща на пазара

...
Германският производител Opel обяви официално, че се завръща на пазара
Коментари Харесай

Opel се завръща на пазара в Русия

Германският производител Opel разгласи публично, че се завръща на пазара в Русия с 3 модела - кросоувъра Grandland X и два вана, като всички те ще се сглобяват в локалната фабрика на PSA Group.

" Русия е голям и стратегически доста значим пазар, който има огромен капацитет ", разяснява основният изпълнителен шеф на Opel - Михаел Лошелер. И добави, че продажбите на марката започват с отварянето на 20 дилърства в тай-големите градове, като задачата е за година резултатите да бъдат удвоение.

В Русия немската компания ще създава вановете Zafira Life и Vivaro Transporter, като първият е пътнически, а вторият - товарен. Те ще се сглобява във фабриката в Калуга, където PSA към този момент прави Peugeot Expert и Citroen Jumpy. Що се отнася до Grandland X, той ще се внася от Германия.

Opel напусна Русия през 2015 година, когато към момента беше благосъстоятелност на General Motors. Американският тръст приключи активността си в страната поради спада на продажбите и девалвацията на локалната рубла. Две години по-късно GM продаде Opel и Vauxhall на PSA.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР