Германският производител на аудио оборудване Sennheiser откри новия си завод

...
Германският производител на аудио оборудване Sennheiser откри новия си завод
Коментари Харесай

Германският Sennheiser отвори завод в Румъния

Германският производител на аудио съоръжение Sennheiser откри новия си цех в Брашов, Румъния. Във фабриката ще работят 116 чиновници върху сглобяването на професионална и на потребителска електроника. Заводът към този момент е почнал производството на Sennheiser слушалки HD 25 DJ, както и на професионални артикули и на новата серия безжични микрофони XSW-D.

Заедно със съществуващите си заводи, новата индустриална база в Румъния е от основно значение за тактиката на аудио експерта да влага в мощно бъдеще като самостоятелна, фамилна компания и ще подсигурява, че Sennheiser ще бъде още по-гъвкав по отношение на условията на пазара, обявиха от компанията. "Много се веселя да бъда част от формалното разкриване на новата ни индустриална база тук в Брашов. С целия екип, който към този момент е разполагаем, за мен е огромно наслаждение да посрещнем новите си сътрудници в фамилията на Sennheiser. Това е началото на една значима връзка сред Sennheiser и Брашов. Вече виждаме изгодите от положителната инфраструктура на града и неговите запаси ", означи съпредседателят на Sennheiser Даниел Сенхайсер, представен от SeeNews.

Създаването на завода в Брашов е част от тактиката на Sennheiser за специализиране на неговите четири индустриални обекта. Продукцията в седалището на Sennheiser в Германия е фокусирана върху артикули за най-високия клас потребителски и професионален аудио пазар. Заводът на компанията в Ирландия е профилиран за акустични сензори, до момента в който безжичните микрофони за американския пазар се създават от фабриката на компанията в Съединени американски щати. Дейността на завода в Брашов ще бъде ориентирана към ръчното сглобяване на професионална и потребителска електроника.

"След сполучливото поетапно въвеждане на индустриална активност в Брашов е отлично да забележим, че тази база към този момент е станала жизненоважна част от индустриалната тактика на Sennheiser ", акцентира генералният шеф на завода в Брашов Виолета Балинт. Sennheiser за първи път разгласи проектите си да построи в Брашов четвъртия си цех през март предходната година.

Sennheiser е немска частна аудио компания, профилирана в проектирането и производството на необятна гама артикули с висока акуратност, в това число микрофони, слушалки, телефонни аксесоари и авиационни слушалки за персонални, професионални и бизнес приложения. Тя оперира три заводи в Германия, Ирландия и Съединени американски щати и работи с 20 дъщерни сдружения и търговски сътрудници допълнително от 50 страни по света.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР