Германският национален отбор ще започне битката си в световните квалификации

...
Германският национален отбор ще започне битката си в световните квалификации
Коментари Харесай

Льов засипа с похвали звезда на Сити

Германският народен тим ще стартира борбата си в международните квалификации за класиране на Мондиал 2022 на следващия ден вечер в не лек дуел против Исландия от 21:45 българско време. След това немските национали ще гостуват на северните ни съседи от Румъния, след което посрещат Северна Македония от 21:45.

Йоахим Льов даде формалната си конференция преди срещата и разяснява някои от забавните тематики към бундестима - опцията Йошуа Кимих да играе като десен бек, формата на Илкай Гюндоган, който играе доста мощно за Манчестър Сити в последните седмици и отсъствието на Тони Кроос.

“Кимих да играе като десен бек? Обмислям всевъзможни благоприятни условия. Той прави доста добра работа и на двете позиции (халф и бек). Има положително центриране, само че е доста значим и за халфовата линия, тъй че би трябвало да обмислим добре обстановката ", стартира експертът.

"Илкай Гюндоган се утвърди в мъчно състезание като Висшата лига и демонстрира какъв брой е рисков пред гола. Стреля доста мъдро, усъвършенства техниката си в това отношение. За мен той е осмица или десятка. Може да асистира, а в този момент към този момент и да приключва офанзивите. За нас е доста добре, че може да играе и малко по-напред. Имаме положителни варианти в халфовата линия сега. Жалко е, че Тони (Кроос) не е разполагаем, само че въпреки всичко Илкай и Леон Горетцка са в отлична форма, а Кимих е доста непрекъснат,” съобщи Льов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР