Германският министър на отбраната Урсула фон дер Лайен смята, че

...
Германският министър на отбраната Урсула фон дер Лайен смята, че
Коментари Харесай

Германският военен министър предупреждава, че Русия не уважава слабостта

Германският министър на защитата Урсула фон дер Лайен счита, че Русия не почита слабостта , Европейски Съюз би трябвало да развие мощна позиция по отношение на Москва , оповестява ТАСС.

" Русия не почита слабостта. В наш интерес е да я убедим да играе повече съгласно разпоредбите ", разяснява фон дер Лайен в Давос.

Ръководител на немското министерство на защитата добавя, че Европейски Съюз " би трябвало да бъде в положение да се оправи с проблеми , които пораждат в съседство и които директно го засягат ".
 В Европейски Съюз оферират Европейски галактически сили
В Европейски Съюз оферират Европейски галактически сили

Няколко страни членки разискват способи за подсилване на доктрините си за защита

В същото време, немското министерство на вътрешните работи се притеснява от съществени последствия за европейската сигурност при положение на неконтролиран Брекзит , оповестява " Цайт ", представен от ТАСС.

Ако Обединеното кралство напусне Европейски Съюз без съглашение, тогава страната ще бъде изключена от европейските системи за сигурност на 30 март. Британските бази данни, ще би трябвало да бъдат заличени.

Става въпрос за Европейска полицейска организация ( Европол ) EIS и EAS системи, Шенгенската осведомителна база - SIS II, както и системите за идентификация на бежанци от EURODAC и за продан на информация по отношение на пасажери в самолети PNR. Министерството на вътрешните работи добавя, че Обединеното кралство към този момент няма да е задължено да се преценява с европейските заповеди за арест .

В Берлин се тормозят от " злополука в региона на сигурността ", в случай че не бъде реализирано съглашение най-малко за краткотрайно контролиране на всички въпроси, свързани със съдействието в тази област .
 Барние: Европейски Съюз може да отсрочи Брекзит, в случай че Лондон има устойчиво болшинство
Барние: Европейски Съюз може да отсрочи Брекзит, в случай че Лондон има устойчиво болшинство

Това загатна основният договарящ на Европейски Съюз за Брекзит
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР