Германският канцлер предупреди, че хуманитарното положение по света се влошава

...
Германският канцлер предупреди, че хуманитарното положение по света се влошава
Коментари Харесай

Ангела Меркел: Хуманитарната ситуация по света се влошава

Германският канцлер предизвести, че филантропичното състояние по света се утежнява и съобщи, че пандемията от новия ковид и световното стопляне ще доведат до нови филантропични рецесии, заяви Българска телеграфна агенция.

Поради това е значимо Германия бързо да може да активизира филантропична помощ, сподели Меркел в седмичния си подкаст. Тя даде като образци интервенции на немската войска и работата на федералната организация за техническа помощ в Ливан след смъртоносната детонация в Бейрут, в която починаха 178 души и бяха ранени минимум 6000.

Тази детонация сподели какъв брой ужасяващо бързо може да се развие една рецесия, сподели Меркел. С наближаването на Световния ден на филантропичната помощ на 19 август Меркел акцентира нуждата да бъдат предпазени филантропичните служащи.

"За жал виждаме по какъв начин те прекомерно постоянно стават жертва на офанзиви и им се пречи да правят значимата си работа. Те би трябвало да получават отбраната, която им се подсигурява от интернационалното право ", съобщи Меркел.

Хората в страни със слаба държавност или във въоръжен спор неведнъж нямат нужната отбрана при експлоадиране на рецесия. Затова постоянно са нужни политически решения. Хуманитарната помощ оказва помощ единствено за малко, посочи Меркел.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР