Германският канцлер Ангела Меркел заяви, че председателят на ЕС Джан

...
Германският канцлер Ангела Меркел заяви, че председателят на ЕС Джан
Коментари Харесай

Меркел: Юнкер ще се опита да предотврати търговската война на Тръмп

Германският канцлер Ангела Меркел съобщи, че ръководителят на Европейски Съюз Джан Клод-Юнкер ще дойде идната седмица във Вашингтон с оферти, които да предотвратят налагането на вносни мита в Съединени американски щати върху колите, предава Politico.

Юнкер ще се срещне с президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп в сряда, до момента в който във Вашингтон обмислят дали да наложат мита върху транспортните средства и техните елементи, съобщи БГНЕС.
„ Той ще направи оферти по какъв начин да избегнем това “, съобщи Меркел по време на годишната си лятна конференция. Тя добави, че Юнкер „ ще показа опциите за полемика пред президента на Съединени американски щати “.
По-рано Тръмп заплаши да наложи мита в размер на 25% върху вносните коли и елементи като сега министерството на търговията на Съединени американски щати изследва дали това е целесъобразно на основата на държавната сигурност.
„ Няма да се натоварвам с упования и предсказания “, добави немският канцлер във връзка с триумфа на пътуването на ръководителя на Европейска комисия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР