Германският канцлер Ангела Меркел коментира, че има далеч повече допирни

...
Германският канцлер Ангела Меркел коментира, че има далеч повече допирни
Коментари Харесай

Меркел обещава при Байдън Европа да поеме по-голяма отговорност

Германският канцлер Ангела Меркел разяснява, че има надалеч повече допирни точки за работа с новата администрация на президента на Съединени американски щати Джо Байдън, в сравнение с с администрацията на Доналд Тръмп, осведоми Агенция Франс Прес.

Меркел означи, че Германия и Европа са подготвени да свършат своята част за разрешаване на проблемите в обтегнатите трансатлантически връзки, в това число в битката с пандемията от ковид, климатичната рецесия и заканите за сигурността.
 Речта на Байдън с усет на зарзават
Речта на Байдън с усет на зарзават

Не слушайте какво приказва, а гледайте какво прави Байдън, а републиканците по този начин или другояче ще бъдат с аритмия през идващите четири години

" Има по-голяма опция за политическо съглашение с президента Байдън ", добави Меркел пред публицисти и уточни като , а също в имиграционната политика.

Но канцлерът разясни, че наблюдаващите, които чакат да реализират координация по всички въпроси от трансатлантическа значимост, ще се разочароват . Според нея ще има диспути по какъв начин могат да договорят нещата, с цел да са преференциални и за двете страни.

" Байдън съставлява ползите на Съединени американски щати, аз съставлявам тези на Федерална Република Германия ", безапелационна Меркел.
 Световният щемпел за Байдън: Демокрацията победи в Америка
Световният щемпел за Байдън: Демокрацията победи в Америка

Демокрацията е същинският победител на президентските избори - употребена от доста вестници

Канцлерът обаче даде обещание да обърне внимание на апелите към Германия и Европа да се положат повече старания за подсилване на международната сигурност и съответно защитата.

" Чувате на всички места хора с право да споделят, че Европа ще би трябвало да поеме по-голяма отговорност , което значи освен във военната сфера, само че също в дипломатическата и доста други. Но положителната вест е, че ние в Германия сме подготвени да го създадем, Европейски Съюз също е подготвен да го направи ", изясни тя.

Меркел счита, че такива диспути в този момент би трябвало да се организират на " по-широка основа на споделени убеждения ".
 Последователи и конспиратори на QAnon са съкрушени от инаугурацията на Байдън
Последователи и конспиратори на QAnon са съкрушени от инаугурацията на Байдън

Вярващ в конспирации: Как се подведохме толкоз дълго, всички ли сме идиоти?
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР