Германският канцлер Ангела Меркел изрази недоволството си от факта, че

...
Германският канцлер Ангела Меркел изрази недоволството си от факта, че
Коментари Харесай

Ще наложи ли строги ограничения Меркел в Германия?

Германският канцлер Ангела Меркел изрази недоволството си от обстоятелството, че федералната република се намира в разгара на втора, още по-голяма вълна на заразяванията с, макар че в този момент за вируса се знае повече, съобщи ДПА.
" Знаем по какъв начин можем да се предпазим. Можем да продължим с по-целенасочени ограничения. Но с повишаването на числата виждаме и че в случай че не се придържаме към това, което към този момент знаем за вируса, още веднъж попадаме в обстановки, които несъмнено са сложни ", сподели Меркел в Берлин. Канцлерът съобщи това преди утрешните си диалози с министър председателите на 16-те провинции на Германия, на които се чака тя да упорства за по-строги ограничавания, написа.
 Германия обмисля въвеждането на нови ограничавания против ковид Германия обмисля въвеждането на нови ограничавания против ковид
Германското държавно управление приготвя ново блокиране на страната, само че в по-лек вид, с цел да забави разпространяването на ковид. Фоку...
Според вестник " Билд " те може да включват затваряне на питейните заведения и заведенията за хранене и забрани за всеобщите прояви, само че в същото време учебните заведения ще останат отворени, в случай че в обособените райони не се стигне до по-тежки епидемиологични гърмежи. Меркел обаче ще би трябвало да убеди министър председателите, че тези ограничения фактически са нужни, тъй като в Германия за това какви противоепидемични ограничения се постановат, дават отговор държавните управления на обособените провинции, а не централното.
За последното денонощие страната регистрира 11 409 нови случая на ковид, голямо нарастване в съпоставяне със същия ден преди седмица, когато новите случаи бяха 6 868. Дотук общият брой на инфектираните в Германия е 449 275, а на умрелите – 10 098.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР