Германският канцлер Ангела Меркел и мексиканският президент Енрике Пеня Нието

...
Германският канцлер Ангела Меркел и мексиканският президент Енрике Пеня Нието
Коментари Харесай

Технологиите на АББ в електрическата мобилност впечатлиха Меркел и президента на Мексико


Германският канцлер Ангела Меркел и мексиканският президент Енрике Пеня Нието разгледаха най-новата зарядна станция за електрически автомобили по време на ревюто в Хановер. Изпълнителният шеф на АББ – Улрих Шписходер, показва на двамата държавни ръководители новото решение за бързо зареждане на компанията: зарядната станция за електрически автомобили Terra HP. Изходната мощ е до 350 kW, като може да зареди батерията на един автомобил единствено за 8 минути, позволявайки пробег от 200 км, оповестиха от АББ България.

“Това високомощно зарядно устройство дава на електрическите автомобили до седем пъти повече пробег със същото време на зареждане като при предходните модели,” показа Шписхофер. „ Заедно с всеобхватното ни портфолио от цифрови решения ABB AbilityTM, ние елементарно свързваме зарядни устройства с бек офиси, платформи за заплащане или интелигентни енергийни системи, като предлагаме на нашите клиенти водеща функционалност.”

Продуктовото портфолио на АББ, което включва зарядни технологии за електрически коли, рейсове и камиони, както и решения за зареждане на кораби, железопътен превоз и кабинкови лифтове, изрично утвърждава компанията като международен първенец в електрическата подвижност. За да показва в още по-голям обсег своето водачество в електрическата подвижност посредством партньорството си с Формула Е, първите напълно електрически интернационалните серии моторни спортове на Международната автомобилна асоциация FIA, на щанда на АББ ще бъде изложен и спортен автомобил от Формула Е, както и симулатори на шофиране.

АББ (ABBN: SIX Swiss Ex) е новаторски софтуерен водач в региона на продуктите за електроснабдяване и електрообзавеждане, роботика и задвижвания, индустриална автоматизация и енергийни мрежи, които обслужват битови, промишлени, транспортни и инфраструктурни клиенти по целия свят. Продължавайки своята над 130-годишна история в нововъведенията, АББ през днешния ден написа бъдещето на промишлената цифровизация с две оферти с ясна стойност: довеждане на електричество от която и да е електроцентрала до който и да е електрически контакт, и автоматизиране на всички промишлени браншове от естествени запаси до приключени артикули. В качеството си на главен сътрудник на Формула Е, напълно електрическият интернационален клас моторни спортове на FIA, АББ продължава да тласка границите на електическата подвижност оттатък вероятното, допринасяйки за едно по-устойчиво бъдеще. АББ развива активност в над 100 страни и разполага с към 135 000 чиновници.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР