Германският канцлер Ангела Меркел е отменила планираната си ваксинация срещу

...
Германският канцлер Ангела Меркел е отменила планираната си ваксинация срещу
Коментари Харесай

Меркел засега не се ваксинира срещу коронавирус с AstraZeneca

Германският канцлер Ангела Меркел е отменила плануваната си имунизация против COVID-19 с препарата на AstraZeneca, заяви в. " Билд ", представен от в. " Сега ".
Според немския таблоид, Меркел е трябвало да се имунизира в неделя, 11 април. Като съображение за това изказване, изданието сочи запис, с датата на раждане на канцлера - 17 юли, 1954 година, написа БГНЕС. Но поръчката за имунизация била анулирана посредством приложението Doctolib, което се употребява от подлежащи на имунизиране против ковид пациенти.
 Ето при кои хора би трябвало да се внимава повече за тромбоза при слагане на ваксина против ковид Ето при кои хора би трябвало да се внимава повече за тромбоза при слагане на ваксина против ковид
Държавният основен здравен контрольор доцент Ангел Кунчев изясни в утринния блок на Българска национална телевизия коя е групата, където да има нараснало внимание при...
Защо е имало анулация - не е ясно. Предполага се, че повода може да е обвързвана с значима среща на управлението на Християндемократическия съюз (ХДС) и Християнсоциалния съюз (ХСС).
Говорителят на немското държавно управление Стефен Зайберт разяснява, че Меркел ще осведоми обществеността, когато бъде имунизирана. В края на март Меркел и италианския министър председател Марио Драги оповестиха, че ще се имунизират с AstraZeneca, с цел да потвърдят сигурността на препарата. Британският министър председател Борис Джонсън даже към този момент си сложи първа доза от тази ваксина.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР