Германският гигант за спортно облекло Adidas заяви, че пуска първата

...
Германският гигант за спортно облекло Adidas заяви, че пуска първата
Коментари Харесай

Adidas се впускат в Метавселената с дигитална нова колекция

Германският колос за спортно облекло Adidas съобщи, че пуска първата си гама от непарични токени (NFT), присъединявайки се към вълната от марки - почитатели на виртуалните активи.

Вицепрезидентът на Adidas Originals Ерика Уайкс-Снайд назова нововъзникващия дигитален пазар " естествено място " за марката.

Сцената на NFT е " див свят, в който опциите са в действителност неограничени и където всеки може да изрази и да бъде заплатен за най-оригиналните си хрумвания ", сподели Уайкс-Снайд.

 {{ otherArticle[0].article.title }}
Идеята да се похарчат милиони за несъществуваща земя може да...

Артикулите, които ще бъдат пуснати в продажба в петък, са създадени дружно с одобрени имена като Bored Ape Yacht Club, чиито карикатурни портрети на примати са доста търсени от колекционерите.

Вълнението към виртуалните артикули се дължи на трескавите прогнози, че Метавселената - версия на интернет с виртуална действителност, в последна сметка ще размени днешната мрежа.

Adidas е последната марка, която се впуска в NFT, трансформирали се в поддръжка на аукционните къщи и пазара на изкуство, където виртуалните творби доближиха цени от няколко милиона $.

В понеделник съперникът Nike разгласи покупката на производителя на цифрови маратонки RTFKT и към този момент има виртуален пазар в платформата Roblox.

Дигиталните артикули на Adidas ще бъдат изложени във виртуален шоурум, като баварската компания е придобила виртуален имот в метавселената на платформата The Sandbox.

NFT на Adidas ще се купуват в криптовалута и ще костват 0,2 етериума (716 евро) за брой.

NFT провокираха голям интерес през миналата година, като запалянковците предвиждат, че те ще се трансфорат в необятно публикувана форма на благосъстоятелност, съобщи БГНЕС, цитирайки Агенция Франс Прес.

Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР