Германският елитен клуб Вердер (Бремен) удължи договора на управляващия първия

...
Германският елитен клуб Вердер (Бремен) удължи договора на управляващия първия
Коментари Харесай

Bердер удължи договора с 1 година на спортния си директор Франк Бауман

Германският първокласен клуб Вердер (Бремен) удължи контракта на ръководещия първия тим шеф Франк Бауман с още една година и в този момент той е до юни 2022-а година, оповестиха Бременските музиканти през днешния ден.

От клуба прецизираха, че новият контракт е единствено за една година, защото следва избори за нов Борд на шефовете напролет, а общественността към клуба подлага на критика напоследък някои негови проекти за работа.

Общото заседание трябваше да се организира през ноември 2021-а година, само че беше отсрочено за 2021-а година поради пандемията от ковид.

" Удължаването на контракта с една година е от почитание към новия ръб, който ще бъде определен. Ако Бордът бъде действително и главно заменен, то пред тях ще има една година и това е задоволителен интервал от време, с цел да преценяват дали ще работят с Бауман и по-нататък или не, съобщи от своя страна изпълнителният шеф Марко Боде.

Бауман беше един от дългогодишните играчи на Bердер, след края на кариерата си остана на работа в клуба. Тази позиция той заема от 2006-а година.

" Няма никакъв проблем за мене, че договорът ми е удържен единствено за една година. Много значим миг е хората над мене да ми имат вяра и аз да се усещам на мястото си, съобщи самият той.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР