Германският автомобилен концерн Порше“ може да започне производство на дронове,

...
Германският автомобилен концерн Порше“ може да започне производство на дронове,
Коментари Харесай

Порше произвежда въздушни таксита

Германският авто тръст „ Порше “ може да стартира произвеждане на дронове, които ще се употребяват като въздушни таксита. Това съобщи в изявление за „ Аутомобилвохе “ шефът по продажби Детлев декор Платен.

Според него този тип превоз ще понижи, да вземем за пример, пътят от Цуфенхаузен, региона в Щутгарт, където е ситуирана централата на концерна, до летището на Щутгарт от 30 минути с елементарен автомобил до 3 минути и половина.

„ Интересуваме се от тематиката за третото измерение. Мога да си показва, че „ Порше “ поема по този път “, съобщи декор Платен. Според информацията на „ Аутомобилвохе “ в най-скоро време концернът може да показа ескизите на новите въздушни таксита.

 Става дума за дронове, които пасажерите ще ръководят независимо. „ Вие сами си карате колите Порше, същото може да се случи и с дроновете, само че без нуждата от приемането на пилотски лиценз, тъй като устройството ще може да прави доста неща независимо “, означи топмениджърът на компанията. Той счита, че въздушните таксита могат да бъдат употребявани и в гъстонаселени региони.

Източник: БГНЕС
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР