Германската столица Берлин подари плюшено мече на новороденото кралско бебе

...
Германската столица Берлин подари плюшено мече на новороденото кралско бебе
Коментари Харесай

Берлин подари плюшено мече на бебето на принц Хари

Германската столица Берлин подари плюшено мече на новороденото кралско бебе - сина на принц Хари и брачната половинка му Меган Маркъл, написа Ройтерс.

 

Принц Чарлз, бащата на Хари и дядо на новороденото момченце, получи подаръка персонално по време на посещаване в Берлин. Мечето беше обещано на Чарлз от президента на Германия Франк-Валтер Щайнмайер.
 Gulliver/Getty Images
Подаръкът не е инцидентен, мечката е признака на град Берлин, а съответното плюшено мече е направено от компанията за играчки Щайф, която държи патент за него.
 

Британският престолонаследник и брачната половинка му Камила са на дълго посещаване в Германия. В столицата ще посетят Бранденбургската врата и Берлинската стена, след което ще пътуват до източния град Лайпциг и до столицата на Бавария Мюнхен.-->
 Gulliver/Getty Images
Отношенията сред Англия и Германия ще останат близки в бъдеще, съобщи английският престолонаследник принц Чарлз пред публика в Берлин на фона на продължаващата неустановеност за излизането на Обединеното кралство от Европейския съюз , съобщи Ройтерс.

" Каквато и да бъде формата на бъдещите ни връзки и каквото и да бъде контрактувано сред държавни управления и институции, за мен е повече от ясно, че връзките сред нас ще останат трайни ", сподели принц Чарлз . В речта, който той произнесе сменяйки британски с немски език, престолонаследникът не загатна думата Брекзит , само че приказва за родствената връзка на неговото семейство с немската аристокрация.

" Ние сме другари и естествени сътрудници, свързани от общи прекарвания, ползи и полезности и бъдещето на нашите страни е надълбоко обвързано ", добави той, представен от Ройтерс.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР