Германската марка Volkswagen разпространи първите официални изображения и подробности за

...
Германската марка Volkswagen разпространи първите официални изображения и подробности за
Коментари Харесай

Volkswagen показа спортните версии на новия Golf


Германската марка Volkswagen популяризира първите публични изображения и детайлности за версиите GTI, GTE и GTD на новото - 8-мо потомство на легендата Golf.

Публичният дебют на колите бе очакван да се състои на автомобилното ревю в Женева, започващо на 5 март. Днес се появи информация, че по всяка възможност автошоуто ще бъде анулирано поради появяването на коронавирусната зараза и в Швейцария.

За трите си нови " горещи " версии на хечбека, от Volkswagen разясняват, че носят обособена персоналност и се отличават с три съществени типа задвижване- бензинов, дизелов и хибриден мотор.

И трите автомобила са общоприетоо оборудвани с цифров инструментален панел, 10-инчова инфо-комуникационна и мултимедийна система, непрекъсната съгласуваност, тематичен пулсиращ в алено преди стартирането на мотора старт/стоп бутон, тематично оформление на броните, спойлера на тавана и задния дифузьор, специфичната осветена челна решетка и спомагателна X-образна диодна светлинна индикация на предната ризница.
 Снимка 469279
Източник:

Хот-хечът Golf GTI получи 2,0-литров четирицилиндров бензинов турбо мотор. Мощността на елемента е 245 конски сили и 370 Нм въртящ миг. Двигателят може да работи дружно с шестстепенна ръчна скоростна кутия. По избор се предлага и седемстепенна " робота " с два съединителя.

Автомобилът е построен на осъвременена платформа MQB. Хечбекът получи конзола на MacPherson и откъм гърба с доста връзки. Автомобилът има задвижване на предните колела, електронно заключване на диференциала и адаптивни амортисьори. GTI се разграничава от другите модификации по спортната изпускателна система с две тръби и червени спирачни апарати. Клиентите могат да избират сред 17-, 18- и 19-инчови джанти.

Освен това на клиентите ще бъде препоръчана дизелова трансформация на " заредения " хечбек Golf GTD. Тази версия е оборудвана с 2.0-литров TDI елемент с мощ 200 конски сили и 400 Нм въртящ миг. Двигателят ще работи със седемстепенна роботизирана скоростна кутия.

Хибридният Volkswagen Golf GTE е оборудван с 1.4 TSI турбо бензинов мотор с мощ 150 к.с. и електромотор. Общата мощ на този хот-хеч е 245 конски сили. Сами при електрическо задвижване той може да измине към 60 километра.

Динамичните характерности на " горещите " Golf -ове към момента не са известни. Очаква се приемането на поръчки за новите артикули да стартира това лято. Първите такива коли ще се появят при дилърите тази есен.

Припомняме общоприетото осмо потомство на модела Golf дебютира през октомври 2019 година.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР