Германската армия изпрати Ангела Меркел с парад, на който прозвуча

...
Германската армия изпрати Ангела Меркел с парад, на който прозвуча
Коментари Харесай

Германската армия изпрати Меркел с парад и пънк музика

Германската войска изпрати Ангела Меркел с церемониал, на който прозвуча и пънк музика, съобщи Франс прес.

Меркел сама е избрала музиката, която да отекне по време на церемонията. Една от песните бе на източногерманската пънк дива Нина Хаген.



Просълзена от неспокойствие Меркел си напомни 16-те години на власт, които са били богати на страсти и на събития, които неведнъж са подлагали силите й на тестване. Канцлерката показа и своя правоприемник Олаф Шолц.
 Изпращане Ангела Меркел БГНЕС
По време на събитието Меркел, която е академик по обучение, акцентира, че пандемията е посочила какъв брой е значимо хората да имат доверие в политиката и в науката, само че също и какъв брой нежно може да бъде това доверие.

По мотив музиката на прощалното събитие Меркел разясни, че тя й напомняла нейните 20 години в комунистическа Източна Германия.
 Изпращане Ангела Меркел БГНЕС
Канцлерката, която е известна с желанията си към класическата музика и операта, показа по отношение на песента на източногерманската пънк дива Нина Хаген " Du hast den Farbfilm vergessen " (Ти не помни цветния филм), че тя е била мощен миг от нейната младост и че към момента е свирена в региона, който е бил нейният изборен регион.

Меркел е родена в Хамбург, само че след това татко й, който е бил свещеник и учител, е решил да води цялото семейство в Източна Германия, с цел да проповядва евангелието.
 Изпращане Ангела Меркел БГНЕС
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР