Германска медицинска сестра отива в затвора за три години, защото

...
Германска медицинска сестра отива в затвора за три години, защото
Коментари Харесай

3 години затвор за германска медицинска сестра, черпела колегите си с бисквити с приспивателни

Германска здравна сестра отива в пандиза за три години, тъй като приготвила за сътрудниците си лакомства, в които имало приспивателни и упойващи субстанции, съобщи Българска телеграфна агенция, базирайки се на ДПА.

Жената опекла бисквити, като присъединила в съставките за тестото сънотворните и упойващите субстанции. После ги занесла на сътрудниците си в град Бад Наухайм и трима от тях се оплакали от виене на свят и по-късно изгубили схващане. Черпенето с бисквитите със сънотворни и упойващи станало на два пъти - през септември 2017 година и март 2019 година Мотивите на здравната сестра не са открити, само че виновността й е неоспорима. Жената отхвърля повдигнатите й обвинявания за нахлуване при утежняващи виновността условия.

10 година затвор за боец, взел участие в немска мрежа за полово принуждение над деца

В миксера на сестрата били открити следи от два медикамента, открити в организма на две от жертвите й. В боклука на дамата също били открити опаковки от употребявани медикаменти. Колеги на сестрата споделят, че тя е била способена. Няма доказателства, че някои от сътрудниците й е желал да й навреди и вследствие на това тя да е работила по този метод.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР