Германия ще удължи срока на въведените заради новия коронавирус ограничителни

...
Германия ще удължи срока на въведените заради новия коронавирус ограничителни
Коментари Харесай

Меркел: Карантината в Германия ще продължи до 10 януари

Германия ще удължи периода на въведените поради новия ковид ограничаващи ограничения до 10 януари. Това стана ясно от изказване на  канцлерът Ангела Меркел, представена от международните организации.

" Провинциите ще удължат периода на ограниченията от 20 декември до 10 януари. По принцип нещата ще останат каквито са в този момент ", сподели Меркел след диалози с ръководителите на немските провинции.  " Още през ноември казахме, че ограниченията ще останат в действие, в случай че няма основни промени. Днес се съгласихме още веднъж ", разгласи още тя и добави: " Ако ситуацията със случаите на заразяване продължи да се развива като в този момент, ще се срещнем още един път на 4 януари ". Меркел разгласи и, че не може да каже по кое време Европейски Съюз ще позволи ваксина против Ковид-19.

Франция дава по 10 дни заплатен отпуск на засегнатите от затварянето.  Френското държавно управление разгласи, че ще субсидира 10 дни заплатен отпуск за всички служащи в секторите, най-засегнати от пандемията на COVID-19, като питейни заведения, заведения за хранене, нощни заведения или фитнес зали. Помощта е предопределена за чиновници на компании, които трябваше да пресечен отчасти или напълно активността си за най-малко 140 дни през 2020 година или че през този интервал приходите им са намалели с повече от 90% по време на интервали на затваряне, се споделя в изказване от Министерство на труда.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР