Германия ще отвори отново несъществени предприятия от следващия понеделник, след

...
Германия ще отвори отново несъществени предприятия от следващия понеделник, след
Коментари Харесай

Германия почва да охлабва мерки срещу коронавирус, но е в готовност за бързо затваряне

Германия ще отвори още веднъж несъществени предприятия от идващия понеделник, след съвсем три месеца наложително затваряне заради пандемията от ковид и ще разреши частни срещи на до 5 души от два дома, оповестява БГНЕС, базирайки се на " Дойче Веле ".
Това са две от главните съглашения на срещата сред канцлера Ангела Меркел и държавните ръководители на 16 федерални провинции в плаха първа стъпка към деескалация, макар обстоятелството, че числата във връзка с пандемията в страната повече от седмица са в застой. Останалите ограничавания не престават до 28 март.
 Меркел желае разхлабване на ограниченията за 8 март Меркел желае разхлабване на ограниченията за 8 март
Германският канцлер Ангела Меркел желае да разреши повече другарство сред семействата от идната седмица като част от проектите за п...
Властите си оставят алтернатива да задействат " спешна спирачка ", с цел да спрат и даже да извърнат стъпки в процеса на деескалация на локално равнище, в случай че кумулативната периодичност на новозаразени за седем дни надвиши 100 случая на 100 000 поданици за 3 дни.
Срещата на Меркел с държавните ръководители изготви пътната карта за деескалация на страната със съществени ограничавания върху публичния живот и икономическата активност от ноември.
Във възобновяването са включени бизнеси като фризьорски салони, които работят от понеделник, и учебни заведения, които започнаха да отварят порти на 22 февруари, въпреки и единствено в първите класове на началното учебно заведение, в дребни групи и по няколко часа дневно.
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР