Германия няма да вземе решение да се оттегли от изпълнението

...
Германия няма да вземе решение да се оттегли от изпълнението
Коментари Харесай

Германия няма да се откаже от Северен поток-2

Германия няма да вземе решение да се отдръпна от осъществяването на газопровода " Северен поток-2 " макар желанието на държавното управление да предприеме дейности против Москва предвид на отравянето на съветския опозиционен водач Алексей Навални, съобщи в сряда " Файненшъл таймс ".

Излизането на страната от плана би предизвикало " обилни спомагателни вреди на Европа ", показва финансовото издание, съобщи БНР.

Съобщава се също по този начин, че Християндемократическият съюз на немския канцлер Ангела Меркел е получил необятна поддръжка, с цел да остане държавното управление ангажирано с осъществяването на " Северен поток-2 ", защото то може да се наложи да заплати милиарди евро под формата на обезщетения на европейски вложители, в случай че блокира газовия план. По-рано този месец представителят на Кремъл Дмитрий Песков съобщи, че " Северен поток-2 " не би трябвало да бъде политизиран във връзка със случая с Навални, защото планът е от изгода както за Русия, по този начин и за Европейския съюз.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР