Германия и Аржентина завършиха наравно 2:2 в контролна среща, играна

...
Германия и Аржентина завършиха наравно 2:2 в контролна среща, играна
Коментари Харесай

Германия пропиля два гола аванс срещу Аржентина, без победител в Дортмунд

Германия и Аржентина приключиха наедно 2:2 в контролна среща, играна в Дортмунд. Двата отбора си размениха по едно полувреме.

Бундестима поведе през първата част след попадения на Серж Гнабри (16) и Кай Хаверц (22). През второто полувреме " гаучосите " стигнаха до равнене. Първо Лукас Аларио понижи в 66-ата минута, а в 85-ата Лукас Окампос оформи крайното 2:2.
 Снимка 446935
Източник:

Първата опция в мача се откри пред Лаутаро Мартинес, само че той пропусна. В 15-ата минута Брандт не затрудни Маркесин. Секунди по-късно домакините откриха резултата. Клостерман центрира отдясно, четирима бранители на " гаучосите " не съумяха да противодействат на Серж Гнабри, който майсторски вкара за 1:0.

В 22-ата минута Рохо сбърка, а топката стигна до Гнабри. Крилото на Байерн откри непокрития Кай Хаверц, който засече топката във вратата за 2:0.
 Кадровите проблеми в националния тим на Германия се задълбочават
Кадровите проблеми в националния тим на Германия се задълбочават

Четирима играчи пропущат контролата с Аржентина

В средата на полувремето Бундестима можеше да вкара трети гол, само че гредата избави вратата на Маркесин след удар на Клостерман.

В началото на втората част следващата бърза немска офанзива изненада гостите, само че Маркесин мазета с крайник удар на останалия очи в очи с него Емре Джан.

В 66-ата минута влезлият на мястото на Дибала Лукас Аларио с глава съумя да понижи резултата.
 Снимка 446932
Източник:

В последните минути на срещата Аржентина натисна в търсене на изравнителен гол. Такъв падна в 85-ата минута, когато Аларио проби и откри Лукас Окампос. Халфът стреля мощно в близкия ъгъл и не остави шансове на Тер Щеген за 2:2.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР