Гери Стаменова започна участието си в Ергенът“ доста плахо, след

...
Гери Стаменова започна участието си в Ергенът“ доста плахо, след
Коментари Харесай

Конкуренцията не ѝ понася: Гери Стаменова е следващата, която напуска?

Гери Стаменова стартира присъединяване си в „ Ергенът “ много страхливо, по-късно стартира да атакува Виктор гневно, а в този момент... тя просто се е свила и съвсем не ѝ се чува гласчето. Поне по този начин наподобява от инсталираните епизоди.

Тя съумя да си издейства няколко персонални срещи с Виктор, само че последната беше предизвикана от нейните сълзи и ловко актьорско майсторство. Стаменова за секунди смени настроенията си, само че това не остана неусетно от Виктор Стоянов. 

Виж още: Каква е цената на " Ергенът " и за какво Бонбонова е спала цяла седмица след края на шоуто? 

Последва и групова среща, на която Гери беше повече от безмълвна и нервна. Стаменова, която другояче наподобява много нахакана мацка, не съумя да попита нищо Виктор, до момента в който другите девойки се надпреварваха с въпроси, а Виктория Капитонова непрекъснато обслужваше ергена. Явно това отношение подхожда на Виктор, тъй като я предложения няколко пъти на среща, на която си размениха целувки.

Мълчанието на Гери не остана неусетно и останалите девойки отсъдиха: " Ти си идната, блага! Да пием за напускането на Гери ", която фактически изглеждаше много отегчена. 

Виж още: И в чалгата има поезия: Топ 5 на най-смислените чалга песни 

Милото (ак.а Виктор) се опита да каже на Гери, че в началото му се сторила доста нахална, нападателна, а в действителност била една доста прочувствена и ранима жена. Това обаче не е задоволително, за Гери.

Стаменова си желае персонално внимание, само че консуматори в нета са безапелационни – време ѝ е да си върви.

Изображение: https://www.instagram.com/stamenowwa/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР