Гери-Никол стана участничка в пикантни снимки, на които колегата й

...
Гери-Никол стана участничка в пикантни снимки, на които колегата й
Коментари Харесай

Гери-Никол в прегръдките на палавия Константин

Гери-Никол стана участничка в пикантни фотоси, на които сътрудника й Константин непрекъснато я прегръща и целува възторжено, написа dir.bg.



Причината за срещата сред двамата била промоция на Анелия. По-късно тримата артисти се преместили в клуба на Коцето, където са забавлявали гостите.



Фолк звездата Константин е прочут с това, че постоянно се забърква в клюки за изневери. Още по време на връзката му с певицата Райна, а и по-късно, имаше много спекулации, че тя не е била единствената. Дългогодишните им връзки завършиха, когато Константин се влюби в 20-годишната Надежда.

Въпреки че двамата са женени от 8 години, предходната зима Коцето стартира флирт със Зорница Линдарева. По време на присъединяване си във VIP Brother двамата не спираха да си изясняват какъв брой се харесват. Говори се даже, че са съумели да се уединят. Дали е допустимо 19-годишната поп сензация Гери-Никол също да е станала обект на желанието му?



Двамата са сътрудници в шоуто за фалшификати "Като две капки вода " и Константин към този момент разгласи в ефир, че Гери-Никол се е трансформирала в неговата фаворитка. В клуба му ясно си пролича, че към този момент са се сближили и поддържат връзка много освободено.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР